[
Discografia

Un viatge i 4 àlbums

Lama Gyurme i Jean-Philippe Rykiel

 

 

“Souhaits Pour L’Eveil” publicat l’octubre de 1994 és la primera col·laboració de Lama Gyurme i Jean-Philippe Rykiel.

Si aquest disc es destaca com extraordinàriament en el panorama musical de l’època, va experimentar un èxit excepcional com inesperat (gairebé 300.000 còpies venudes) en molts països europeus com Espanya (on va ser certificat el disc d’or als pocs mesos del seu llançament), Itàlia, Alemanya, Benelux i França. També conegut com “l’àlbum del “Canto del Lama”, sovint imitat però mai igualat, s’ha convertit en un clàssic i es va reimprimir en 2004 com un doble CD amb enregistraments d’un concert.

“Rain of blessings “ (Pluja de Benedicions) va ser llançat al febrer de 2000 amb el segell discogràfic RealWorld fundat per Peter Gabriel.

A petició d’aquest últim – emocionats escoltant un concert- que Lama Gyurme i Jean-Philippe entrar en l’estudi una  altra vegada, primer a França i Espanya, on Jean-Philippe es va aïllar diverses setmanes per escriure i gravar els arranjaments. D’inspiració menys meditativa que “Souhaits Pour L’Eveil” aquest segon àlbum rebrà una excel·lent acollida de la premsa i el públic (sobretot a França, Anglaterra i els Estats Units). La transmissió per Internet mini-concert en viu des de Londres per l’estrena de “Rain of Blessings” serà seguit per nombrosos concerts a Europa, Àsia i Estats Units.

 

Per celebrar el desè aniversari de l’alliberament de “Souhaits Pour L’Eveil”, el segell discogràfic Last Call publicat  l’octubre de 2004, un doble CD titulat The Lama’s Chants”, incloent reedició remasteritzada del primer àlbum i un disc registres fets públics durant el 1995/1996 i 2000/2001 visites. Aquesta edició es presenta en un envàs bonic que inclou un fullet bilingüe amb fotos, introducció a la filosofia budista i perspicaços comentaris sobre el significat dels mantres i signat per Philippe Cornu Tcheuky Lama.

2010, “Chants pour la Paix”

Enregistrat en part al monestir de Vajradhara Ling (Normandia) i París (estudi de FMR 2) permet a Lama Gyurme i Jean-Philippe Rykiel per celebrar la seva felicitat amb quinze anys de col·laboració. Els beneficis d’aquest àlbum, que es va iniciar i produït per Lama Gyurme i Shantiway, tenen la intenció de construir el Temple de la Pau es construirà a la terra beneïda per Sa Santedat el Dalai Lama sobre la base de la Congregació Datxang Vajradhara Ling

Els comentaris estan tancats.

z
Centres Lama Gyourme
ï