[
El cant dels mantres

Orígens del mantra:

Els cants màntrics s’originen amb els vedes a l’Índia, i s’expandeixen a través del budisme per Xina, Japó, Vietnam, Tibet.

Què són els mantres:

Els mantres són fórmules sonores basades en els sons primordials. Originalment en sànscrit, han evolucionat amb el Budisme i s’han adaptat allà on es practica, de manera que podem trobar mantres i cants sagrats del Tibet i d’altres llocs del planeta i de diverses religions.

Beneficis del mantra:“La vibració sonora i creativa dels sons primordials”

El mantra va ser transmès pel Buda Shakyamuni o príncep Siddharta. Va néixer a l’Índia i va créixer en un entorn cultural veda.

La recitació sonora del mantra, originalment en sànskrit, produeix una purificació de la ment. I una transformació interna de qui el recita El mantra exerceix una acció de protecció de la ment, tant de qui el recita com de l’entorn.

Els mantres han estat recitats al llarg del temps per a grans mestres amb grans realitzacions espirituals de compassió i d’amor cap a tots els éssers sense excepció que n’han implementat la seva força i poder guaridor, amb la transmissió de mestre a deixeble.

Lama Gyurme ens explica:

“La música i el cant són art, l’art sublim és el cant del mantra”.

Aquest cant sublim és el cant del Despertar que reverteix en benefici d’un mateix i dels altres.

Els comentaris estan tancats.

z
Centres Lama Gyourme
ï