[
Programació Curs 2013-2014

Benvolguts membres, socis i amics de Drayang-Gyatso-ling

Durant el curs passat, el Ven. Lama Gyurme ens ha ofert els seus preciosos ensenyaments i iniciacions de Txenresi, Vajrasattva i de Milarepa, a més de les sessions dedicades als cants de mantres i la meditació.  També hem pogut tenir entre nosaltres a Lama Detchen, Pierre Bourges, i a Yoann Blanchet.  Deixebles directes del Ven. Lama Gyurme, han vingut expressament des de França per oferir-nos els seus coneixements i col·laborar amb el nostre centre. També, amb regularitat s’han practicat les meditacions del Buda de la Medicina i els cants de mantres, tots els divendres al llarg de l’any.

Voleu aprendre a viure millor amb els ensenyaments de Lama Gyurme?

Voleu cantar amb nosaltres els seus meravellosos cants?

Iniciem ara el nou curs amb molts ànims i il·lusió, amb nous projectes i activitats.

Programa

Durant aquesta tardor, rebrem novament els ensenyaments del

Ven. Lama Gyurme

que començarà un cicle dedicat conèixer a fons les

“37 pràctiques del Bodhisattva”.

La primera sessió d’aquest cicle serà el dies 23 i 24 de novembre 2013.

Aquest inici de curs comptem també amb la col·laboració de Yoann Blanchet qui, d’acord amb les indicacions del Ven. Lama Gyurme, vindrà a residir aquí durant els propers mesos per a oferir dos programes.

En primer lloc, el programa “Pacificar la ment”, les tècniques introductòries per assolir la calma mental i la correcta pràctica quotidiana. A continuació “La pràctica de les sadhanes”, un programa amb les explicacions sobre què és una sadhana, perquè la fem, com la fem i quins efectes podem esperar de practicar-la. Aquest programa anirà combinat amb dos caps de setmana que versaran sobre “Les sis virtuts transcendents” (Les 6 paramites), i “Els quatre pensaments incommensurables”. Els diumenges per la tarda, seguirem amb el format dels cants de mantres i meditació, amb especial èmfasi en els mantres de la sadhana practicada.

Us informem també que, paral·lelament a la programació pròpia, el nostre centre acollirà a finals de novembre un Curs-taller de cants harmònics a càrrec de MuOM, Barcelona Overtone Singing Choir, www.muom.net,

 Hi esteu tots convidats! Us hi esperem!

 Us informem que cal fer reserva prèvia per a tots els cursos

Podeu consultar el calendari i els horaris aquí

Els comentaris estan tancats.

z
Centres Lama Gyourme
ï